Informatie kerst

ingevoerd op 10-12-2018

Beste ouders,

Bij deze een aantal punten over kerst waar we u graag over willen informeren:

Vrijdag 14 december: Foute kersttruiendag. Ieder kind mag deze dag een foute kersttrui dragen! Iets anders wat met kerst te maken heeft, is natuurlijk ook goed!

Maandag 17 december: Wij gaan deze dag kerststukjes maken. De kinderen mogen een bakje meenemen met een stukje natte oase + takjes en versieringen. Een snoeischaar mag ook. Wilt u deze wel voorzien van naam?

Woensdag 19 december: In de ochtend mogen de kinderen een bord, beker en bestek (voorzien van naam) meenemen naar school.
Na het kerstdiner in de avond, wordt het kerstverhaal uitgespeeld, in en om de school. Ieder kind mag dan een lantaarntje dragen. Zou u deze mee willen geven + een elektrisch waxinelichtje.
Naast het kerstdiner wordt er ook een kerstmarkt gehouden. De opbrengst gaat naar een goed doel. Wij gaan in de klas iets maken met een houten plankje. Dit mag afvalhout zijn, maar omdat het beschilderd/beschreven wordt met verf en/of stift, zou het wel fijn zijn als de plank zo min mogelijk structuur heeft. Het plankje moet zo rond de 50/60 cm zijn.

 

Groetjes, 

Marieke & Miranda