Kennismakingsontbijt

Beste ouders,

 

We zijn het nieuwe schooljaar goed gestart met de kinderen. 

 

Om elkaar wat beter te leren kennen willen wij aan de start van dit schooljaar een kennismakingsontbijt organiseren. Het doel van deze ochtend is het kennismaken met de leerkrachten en de ouders, het verwerven van informatie op een informele manier en het vergroten van het leiderschap bij de kinderen. 

Deze ochtend is niet bedoeld om vragen te stellen over hoe het met uw kind gaat, dit krijgt u te horen op de oudergesprekken of u kunt hiervoor een aparte afspraak maken met de leerkrachten.

Dit kennismakingsontbijt zal zijn op woensdag 18 september om 8.30 uur. 

 

Het programma ziet er als volgt uit:

 

8.30 uur:         We starten in de klas waar u met uw kind een rondje kan lopen                               door de klas. 

8.35 uur:         Een ontbijtbuffet voor de kinderen, de ouders en de leerkrachten. 

9.00 uur:         De kinderen gaan met de andere kleuterleerkrachten buiten spelen.

9.00-9.30 uur:Ouders maken kennis met elkaar en er kunnen vragengesteld  worden over de manier van werken bij de kleuters. Ook kunt u als ouders ervaringen met elkaar uitwisselen. U ontvangt met dit bericht de weetjes over groep 1-2, zodat u gerichte vragen kunt stellen. 

 

Voor dit kennismakingsontbijt willen wij samen met de kinderen een lijst maken van wat we graag zouden willen eten op deze ochtend. Deze lijst gaan wij morgen, donderdag 5 september, met de kinderen samenstellen en zal vanaf vrijdag 6 september op het prikbord hangen. U kunt op deze lijst intekenen wat u zou willen maken voor het ontbijt en dit de ochtend van het ontbijt meenemen. U kunt tijdens het ontbijt samen met uw kind langs het buffet lopen en daarna een plekje aan tafel of op het picknickkleed zoeken. U en de kinderen hoeven deze dag dus niet thuis te ontbijten. 

 

Wij hopen dat er op deze ochtend van ieder kind een vader en/of moeder aanwezig kan zijn. Mocht dit niet lukken, overlegt u dan even met de leerkrachten.

 

Met vriendelijke groeten,

Miriam de Moel en Lisette Helwig

 

wrat-kind3-300x204 wrat-kind3-300x204
istock-542290118 istock-542290118