Weekbericht groep 2-3A

Beste ouders, 

 

Sinterklaasfeest

De laatste week over het thema Sinterklaas zit er alweer op. Wat hebben we een leuke dag gehad vandaag. We hebben vanuit de klas door het raam gekeken hoe Sinterklaas bij ons op school aankwam. Daarna mochten we naar de gymzaal, waar we Sinterklaas echt konden zien. We hebben een dansje voor hem gedaan en hem het cadeau van de klas gegeven (de kinderen hadden een tekenboek voor hem gemaakt). Tot slot mochten we langs de geheime pakjeskamer. Alle kinderen mochten zelf een cadeautje uitzoeken, wat een feest! Het was een superleuke dag!

Maud, Isa en James waren helaas thuis, maar die hebben via de Meet mee kunnen genieten en hebben ook een cadeautje uitgezocht. 


Schoen zetten
Voor het weekend hebben alle kinderen hun schoentje gezet. Toen we maandag op school kwamen was de rommelpiet geweest. De hele klas lag overhoop en de schoenen waren verstopt in de klas. Er zat ook weer een brief van Sint bij. Wat was het leuk om alle schoenen weer terug te vinden!
 

Pietendag
Woensdag vierden we pietendag. Een dag met allerlei leuke pietenactiviteiten. We hebben een Sinterklaasbingo gespeeld, pepernoten gebakken in de keuken, cadeautjes in de schoorsteen gegooid met de pietengym, gespeeld met de zelf meegebrachte wieltjes. Ook hebben we gesjoeld met pepernoten, geschminkt en een pietenmuts of mijter gemaakt. Wat was het een leuke dag!

 

Speelgoed

Aankomende maandag, 6 december, mogen de kinderen speelgoed (1 stuk) mee naar school nemen wat ze met pakjesavond gekregen hebben. Hier mogen ze maandag mee spelen in de klas. Het is handig als de kinderen iets meenemen wat niet snel stuk kan gaan of kleine spulletjes die kwijt kunnen raken. 

 

Alle foto’s van deze gezellig week staan weer in het fotoalbum!

Wij wensen iedereen een heel fijn weekend en veel plezier met pakjesavond!

 

Groetjes Marleen en Lisette

IMG-5632 IMG-5632
IMG-5615 IMG-5615
IMG-5586 IMG-5586
IMG-5577 IMG-5577